Fietsspel op Draai van de Kaai voor Quiet Roosendaal

Dit jaar krijg je als sponsor de unieke kans om zelf eens de fiets te beklimmen. Natuurlijk voor je plezier, maar ook voor het goede doel: Quiet Roosendaal. Hieronder lees je meer over wat deze stichting in Roosendaal doet.

Over Quiet Roosendaal

Quiet is een stichting in Roosendaal die is opgericht om mensen die in (stille) armoede leven regelmatig een verwenmoment te bezorgen. Bij Quiet zijn mensen welkom zonder de gebruikelijke papierwinkel en bewijsvoering. Sponsoren bieden regelmatig gratis diensten, producten of verwennerijen aan, zodat onze leden even hun zorgen kunnen vergeten. Op deze manier hopen we het leven in armoede wat leefbaarder te maken.

Naast het verkrijgen van producten en diensten heeft Stichting Quiet ook geld nodig om activiteiten te organiseren om kinderen en volwassenen uit hun sociale isolement te halen. Een dagje weg, een etentje of gezamenlijke koffiemomenten, met als doel samen komen en weer gezien en gehoord voelen.

Momenteel helpt Quiet ruim 1500 mensen in Roosendaal en dit aantal stijgt nog wekelijks. Wilt u als bedrijf of als particulier uw steentje bijdragen? Meer informatie kunt u vinden op: www.quiet.nl.

Heb je meegedaan?

Heb je al gefietst? Je ziet via onze website gemakkelijk op welke plaats je staat en of je dus in de buurt komt van de hoofdprijs. Klik hier om de laatste standen in te zien.

Datum

jul 29 2024

Tijd

15:00 - 21:00

Locatie

De Kade, Roosendaal
Vlakbij het VIP-deck van de Draai van de Kaai
Koop je fietsticket

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten van JCI Roosendaal. Wil jij een boodschap delen? Laat het ons weten!