– Leeftijd tot maximaal 40 jaar
– Wonend of werkend in de regio
– Beroepsgroep die nog niet in de Kamer aanwezig is

Waar moet ik aan voldoen?

Je kunt je zelf als kandidaat aspirant lid aanmelden bij een van de leden, oud-leden van de Kamer, of via ons aanvraagformulier lidmaatschap (zie lid worden). Deze aanmelding wordt doorgeleid naar de ledencommissie die de kandidaat zal voordragen aan de kamer leden.

Stap 1: aanmeldprocedure

De ledencommissie beoordeelt of het kandidaat voldoet aan de objectieve criteria. Alle JCI Roosendaal leden krijgen per mail de voordracht en hebben dan 2 weken om hun eventuele bezwaren kenbaar te maken. De voordracht zal ook tijdens een Huishoudelijke Vergadering worden besproken.

Stap 2: beoordeling ledencommissie

Als er geen bezwaren zijn zullen twee leden van de ledencommissie het potentiële aspirant lid bezoeken. Als na dit bezoek blijkt dat zowel de ledencommissie als de kandidaat positief is zal de kandidaat als aspirant lid worden uitgenodigd voor de eerstvolgende Huishoudelijke vergadering.

Stap 3: bezoek twee leden

Het aspirant lid zal minimaal 3 Huishoudelijke vergaderingen bijwonen en kennis maken met enkele commissies. Gedurende deze maanden krijgt het aspirant lid een buddy toegewezen. Samen met de buddy leer je de kamer ontdekken en wordt je begeleid om aan alle voorwaarden te voldoen voor een volwaardig lidmaatschap aan de kamer.

Stap 4: bijwonen vergaderingen

Als je aan alle voorwaarden hebt voldaan mag je een installatierede (presentatie) geven over jezelf en je bedrijf of werk. Na afloop ben je een volwaardig JCI Roosendaal lid.

Volwaardig lid

Meer informatie

Wil je ook lid worden van JCI Roosendaal? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

WhatsApp Image 2019-12-09 at 20.44.39
JCI-Roosendaal
Wensboom-Juniorkamer-Roosendaal